Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Zhodnocení čtvrtfinálové série

11.02.2020 | Dušan Přikryl

Za výbor i za sebe bych chtěl poděkovat a pogratulovat všem hráčům a realizačnímu týmu k postupu do semifinále. Dokázali jste porazit velice silného soupeře a věřím, že i další série pro nás bude končit výhrou a postupem. Skvělá práce! Velké absolutorium si zaslouží fantastičtí choceňští diváci a fanklub za skvělou podporu.

Jaromír Jindřich - trenér: Než přistoupím k hodnocení série se Světlou, tak se musím vrátit k poslednímu utkání s Českou Třebovou. Toto utkání vlastně rozhodovalo o tom, koho bychom mohli dostat do 1. kola play off. Byla spousta možností. Udělali jsme s týmem sezení, kde jsem kluky požádal, abychom nespekulovali a jestli chceme něco uhrát, tak že si nemůžeme vybírat. Požádal jsem kluky, že výhra nad Českou Třebovou je pro mně osobně emocionální záležitost. Sice jsme vyhráli v napínavém a pro diváky v atraktivním zápase, ale bohužel až v prodloužení a tato ztráta bodu nám přihrála soupeře, kterého jsem si já osobně moc nepřál. Tvrdý, dobře bruslící a organizovaný tým se zkušenými hráči, který po změně trenéra šel výkonností hodně nahoru, a všechny zápasy po novém roce vyhrál. Jednou větou - veletěžký a zkušený soupeř pro první kolo. Do celé série jsme vstupovali s velkým respektem a pokorou proti silnému týmu ze Světlé. Všechny tři zápasy se odehrály před neskutečnou diváckou kulisou, jak našich fanoušku, tak i fandů ze Světlé. Byli jsme svědky neskutečné bitvy. Pro kardiaky asi nic moc, ale série byla úchvatná. Musím konstatovat, že mé obavy se naplnily. Všechny zápasy byly na krev, hráči se vydali ze všech sil na obou stranách. Ale byly to zápasy s neskutečným respektem a s vědomím velké síly soupeře. První a třetí utkání jsme po dobrém výkonu vyhráli a musím přiznat, že i s dávkou štěstí. Druhé utkání jsme vyhráli výborným, vyspělým taktickým výkonem na ledě soupeře. Výsledek 3-0 na zápasy je pro hráče i vedení ze Světlé trochu nespravedlivý, ale asi se nám vrátilo to, že jsme nespekulovali a šli jsme výhrám naproti. Chtěl bych hráčům Světlé vzdát velký respekt za výkon a fair play. Realizačnímu týmu poděkování za korektní vedení série. Mým hráčům chci poděkovat za výkon a bojovnost v této sérii - zasloužíte si to. Kluci nyní dostali pár dní volno a v pátek se začneme připravovat na semifinále. Přeji si, aby naše cesta měla pokračování a aby naši fanoušci si užili další porci tvrdých a férových zápasu jako v prvním kole. Přijďte na zimák podpořit kluky.

Pavel Prachař - #16: Věděl jsem, že nás nečeká jednoduchá série a to se i potvrdilo. Vyrovnaná série s velice kvalitním soupeřem. Všechny tři zápasy se hrály ve vysokém tempu a hokej měl výborné parametry. Máme výborného brankáře. Zavřel branku a jeho jistota nám hodně pomohla. Je třeba uznat, že jsme měli i štěstí a Světlá předvedla kvalitní a týmový výkon. Teď odpočneme a počkáme na dalšího soupeře. Série byla těžká a stála nás hodně sil. Asi rozhodly naše větší zkušenosti, odehráli jsme to výborně, jako jeden tým a tak to má být.

Vladislav Koutský - #1: Myslím si, že to byla vyrovnaná série, hrál se pohledný hokej, který musel diváka bavit. Každý zápas byl vyrovnaný a do poslední chvíle mohl vyhrát kdokoli. Rozhodla asi naše síla v předbrankovém prostoru. Byla to série, která se hrála před skvělými fanoušky obou táborů.

Lukáš Pilař - #18: Myslím si, že jsme to zvládli na výbornou. Máme super partu a táhli jsme za jeden provaz. Fandili si a přáli jeden druhému. Trenér nás výborně připravil a doufáme, že na toto navážeme i v další sérii, a velké dík patří i fanklubu za výbornou podporu.

Jakub Martinec - #24: Stav série neodpovídá zápasům na ledě. Před soupeřem smekám jak byl fyzicky připravený a nevzdal se do poslední vteřiny. Jsem rád, že jsme ukázali bojovnost a chladnou hlavu v závěru utkání kdy jde do tuhého. Základem každého úspěchu je brankář a toho my máme bych řekl nejlepšího v lize. Věřím že tímhle to nekončí a budeme lidi dál bavit hokejem, protože máme v kabině parádní partu a lidi v Chocni si po dlouhé době nějaký úspěch zaslouží.

Jan Škvor - #5: Světlou jsem si osobně přál ze všech případných soupeřů nejméně. Z minulých let vím, že se tento tým dokáže před play off mnohem více vyhecovat a oproti základní části hraje v plnější sestavě. Poté, co jsem se dozvěděl, že bude náš soupeř očekával jsem těžkou sérii hranou na 4-5 zápasů, což se naštěstí nepotvrdilo. Sérii rozhodla větší produktivita v útoku a výkon naše brankáře. Světlá hrozila hlavně střelami od modré a byla nebezpečná kolem branky z případných dorážek do větších šancí jsme je ale nepouštěli. Důležité bylo otočit ke konci první zápas a to že se nám povedl zápas venku, které se nám ke konci základní části příliš nedařili.

 
Aktuální články
Turnaj přípravek - Memoriál Jaroslava Krejzy

V sobotu 30.3.2024 se na zimním stadionu v Chocni odehraje již 8.ročník Memoriálu Jaroslava Krejzy - turnaj přípravek v minihokeji, tentokrát...

 
Rozhovor s Pavlem Prachařem po sezoně 2023/2024

Pár dnů po skončení sezóny jsme si připravili několik otázek na kapitána A – týmu Pavla Prachaře…Pavle, před několika...

 
V posledním utkání úspěšnější domácí...

V posledním utkání úspěšnější domácí...

 
Z Třebechovic bez bodů...
 
První bod máme my!
 
S Novým Městem těsná prohra...
 
S Trutnovem za dva body!
 
Utkání s Náchodem se hrubě nepovedlo...
 
Přestřelka ve Dvoře pro Spartak!
 
Ve středu to nestačilo...
 
Utkání
Muži | středa 28.02.2024, 19:00
2. kolo
7:2
Třebechovice - HC Choceň
 
Muži | neděle 03.03.2024, 17:00
3. kolo
6:3
Třebechovice - HC Choceň
 
Muži B | sobota 03.02.2024, 19:45
Čtvrtfinále
6:2
ALOHA Lanškroun - HC Choceň
 
Muži B | sobota 10.02.2024, 16:30
Čtvrtfinále
HC Choceň - ALOHA Lanškroun
 
Junioři | pátek 15.03.2024, 18:45
9. kolo
4:3
HC Choceň - TJ Lanškroun
 
Junioři | neděle 17.03.2024, 16:00
10. kolo
5:1
HC Vrchlabí - HC Choceň
 
Dorost | sobota 16.03.2024, 19:45
10. kolo
5:3
HC Hlinsko - HC Choceň
 
Dorost | pátek 22.03.2024, 18:45
9. kolo
6:1
HC Choceň - SK Kutná Hora
 
9.třída | neděle 03.03.2024, 11:30
27. kolo
6:5
HC Choceň - TJ Lanškroun
 
9.třída | sobota 09.03.2024, 10:45
28. kolo
9:2
Třebechovice - HC Choceň
 
Starší žáci | sobota 23.03.2024, 12:45
5. kolo
4:6
BK Mladá Boleslav - HC Choceň
 
Starší žáci | úterý 26.03.2024, 17:15
6. kolo
6:3
HC Choceň - HC Jaroměř
 
Mladší žáci | neděle 10.03.2024, 09:00
33. kolo
HC Choceň - HC Hlinsko
 
Mladší žáci | neděle 17.03.2024, 09:00
31. kolo
HC M.Třebová B - HC Choceň
 
 
Copyright © 2015-2023, eSports s.r.o. HC Choceň - kontakt: hokej@hcchocen.cz - RSS Redakce webu
RSS